RIBS & BURGERS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 887 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij RIBS & BURGERS. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 11:32 Prima spareribs en vriendelijke bezorging
19 mei 2024 om 0:36 De hamburger en de friet met kaas en bacon smaakten echt super lekker, hier ga ik vaker eten bestellen!
16 mei 2024 om 10:50 Mix van kip en vlees in een burger is heel goed idee , echt lekker
8 mei 2024 om 22:33 Heerlijk malse hamburger vlees je proef echt vlees niet van de fabrikant frikadellen vlees zoals andere tenten, top
8 mei 2024 om 21:39 We are totally in love with your hamburgers , great taste, always fresh.
4 mei 2024 om 20:25 Hawaii burger besteld super lekker, echt aanrader
3 mei 2024 om 22:24 Kwaliteit was redelijk. Er zaten alleen 2 haren in mn burgen wat ik niet echt fris vind. Verpakken kan ook beter. Burger was in folie verpakt maar dit was half open en daardoor lauw eten. Erg jammer!
29 apr 2024 om 8:47 We kregen 1 ding wat anders dan besteld maar na telefoontje is dit netjes opgelost. Eten was wel lauw maar na opwarmen smaakte het lekker.
28 apr 2024 om 6:42 Het eten kwam 20 minuten later dan gepland, het was Koningsdag. Dus vier ster De ribs waren heerlijk mals en gekruid en goed warm. Helaas de patat lauw/koud Vandaar drie ster
27 apr 2024 om 21:33 Lekker gegeten, alles was goed warm. En ook snel gebracht!
27 apr 2024 om 10:15 Heerlijke spareribs menu, supeeeer malse spareribs met lekkere salade dabij,en die mojito milkshake is echt WOW.
25 apr 2024 om 21:33 Goede porties spare ribs, met een lekkere 'grill' smaak, de cheeseburgers zijn ook heerlijk en zeker niet te vergelijken met die goedkope 'junk' van die clown. En vergeet de chili nuggets niet te bestellen!