RIBS & BURGERS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 757 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij RIBS & BURGERS. Meer weten? Ontdek meer

16 sep 2022 om 19:15 heerlijk spareribs marinade, niet bbq zo als de andere tenten, vlees valt van het bot af , echt lekker
9 sep 2022 om 11:25 De beste spareribs die ik ooit heb gegeten , top
8 jul 2022 om 6:34 Lekkere hamburger met verse producten. Patat is ook heerlijk en de spareribs vallen zo van het bot! Zeker een Aanrader!
5 jul 2022 om 14:06 Top eten,de beste in de omgeving, extreem druk vanwege goede eten dat begrijp ik, maar graag volgende keer optijd bezorgen .
3 jul 2022 om 19:16 Super ruime en lekkere portie spareribs met lekkere salade erbij, hapsalon was ook heerlijke zeker anders dan van de turk, milkshake als toetje en onze maaltijd was helemaal top.
3 jul 2022 om 19:14 2de keer hier besteld en voor 2de keer wij waren aan het smullen. Heerlijk super malse spareribs en cheeseburger met knapperige bacon, tot volgende keer.
3 jul 2022 om 11:50 Bezorging duurde vet lang, eten was niet meer warm
2 jul 2022 om 21:31 We hadden hapsalon kip (varken gekregen) en kipburger. Beide waren ronduit walgelijk. Bestelling ruim 90 min te laat Hapsalon is slechts slappe patat, een laag gore plastic smeltkaas (die niet gesmolten was) en los vlees erboven op. Belachelijk.
2 jul 2022 om 20:46 Ik heb niet gekregen wat ik besteld had, ik heb veel meer betaald voor wat ik gekregen heb. Ik vind dat oneerlijk! Ik heb veel meer betaald dan wat ik heb ontvangen. ook was de bestelling erg laat.
30 jun 2022 om 11:47 Heerlijke spareribs, prima
5 jun 2022 om 17:06 Lekker malse spareribs, grote portie,met de bijgerechten zeker genoeg voor 2 personen, Top
5 jun 2022 om 10:41 Heerlijk eten, goede bezorging mooi op tijd. Echt een aanrader als je van spare ribs houd.